Flyttfirma Alingsås

Med oss får du en stressfri flytt till fikastaden Alingsås

När du hellre vill sitta och njuta av en god fika istället för att stressa med flyttlådor och tidningspapper så rekommenderar vi dig att anlita av en av våra flyttfirmor i Alingsås. Våra firmor har under många år hjälpt kunder att flytta allt från hela bohag till enstaka möbler. Oavsett om du ska flytta till ett av Drottninggatans vackra trähus, eller till en villa med sjötomt på Liljebacken, så behöver du bärhjälp. Så varför inte anlita en professionell flyttfirma via oss på Flyttfirma.nu? Hos oss får du alltid trygg flytthjälp till ett billigt och fast pris när du ska flytta inom, till eller från Alingsås.

 

Låt lokala proffs ta hand om din flytt

För att vi ska kunna leva upp till våra kunders höga förväntningar så samarbetar vi enbart med seriösa flyttfirmor i Alingsås. Du som kund kan därför känna dig helt trygg med att de offerter som du får fram på vår hemsida kommer från godkända flyttfirmor. De är lokala flyttfirmor med god lokalkännedom som ser till att inga kaffekoppar eller annan egendom går sönder eller försvinner under flytten. Alla firmor som vi samarbetar med måste även ha samtliga försäkringar och tillstånd som krävs för att få frakta och hantera gods.

 

Både företagare och privatpersoner kan få flytthjälp via våra flyttfirmor i Alingsås

Den vanligaste typen av flytt som vi ombeds att genomföra är bohagsflyttar åt privatpersoner inom Alingsås stad. Detta eftersom privatpersoner vet att hela flyttproceduren går betydligt snabbare och smidigare när det är proffs som tar hand om det praktiska. De har även möjlighet att dra av 50 % av våra arbetskostnader i deklarationen genom rutavdraget. Men våra flyttfirmor i Alingsås utför såklart även kontorsflyttar, utlandsflyttar och pianotransporter. Vår målsättning är att alltid kunna ge våra kunder en professionell och stressfri flyttprocess oavsett om det är en flytt till en annan stad eller till ett annat land.

 

Våra flyttfirmor i Alingsås ger billiga priser på samtliga flyttjänster

För att en flytt ska gå smidigt och enkelt så behövs det planering. En flyttfirma i Alingsås har bättre förutsättningar att planera och beräkna en korrekt offert när de har tillgång till all väsentlig information om flytten. Flyttfirmans offert baseras på hur lång tid flytten beräknas att ta, hur mycket möbler och flyttkartonger som ska flyttas, samt behov av eventuell specialutrustning. Fyll i din flyttinformation här på vår hemsida så ska vi se till att du får billiga och bra offerter från flera flyttfirmor i Alingsås redan idag.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer