Flyttfirma Åre

Få ett fast pris när du anlitar flytthjälp av en flyttfirma i Åre

Vi ser till att alla skidor och övrig outdoor-utrustning kommer med när du anlitar flytthjälp via en av våra flyttfirmor i Åre. Staden erbjuder nämligen 34 längdspår, 24 turspår, 42 liftar samt flera vandringsleder och massor av fiske- och jaktmöjligheter. Därför är det inte konstigt att vi på Flyttfirma.nu ofta anlitas som flytthjälp när friluftsentusiaster ska flytta inom, till eller från Åre. Vi hjälper både företag och privatpersoner att genomföra snabba och problemfria flyttar till ett fast pris. Oavsett om du ska flytta till Björnänge, Tegefjäll eller till Slalomsvängen så har vi den perfekta flyttfirman i Åre för just din flytt.

Med oss får du kontakt med en seriös och yrkeskunnig flyttfirma i Åre

Varför lägga tid på kånkande av tunga möbler, flyttstädning och möbelmontering när du kan vara ute i skidbacken? Låt en flyttfirma i Åre ta hand om din flytt istället. Alla flyttfirmor som kommer upp på vår hemsida är noggrant kontrollerade och godkända av oss. De är lokala flyttfirmor som innehar yrkestrafiktillstånd från Trafikstyrelsen samt alla försäkringar och tillstånd som krävs enligt lag för att få hantera och frakta gods. Detta innebär att de tar fullt ansvar för din egendom genom hela flyttprocessen så att ingenting blir skadat, försvinner eller blir stulet.

Våra flyttfirmor i Åre hjälper dig att flytta både inom och utanför Sverige

Idag är det mest skidintresserade privatpersoner som använder sig av våra tjänster då de kan ansöka om 50 % avdrag på våra arbetskostnader via rutavdraget. Våra tjänster riktar sig dock både till privatkunder och företagare som ska flytta mellan olika städer, utomlands eller inom Åre kommun. Har du en stor snöslunga som du behöver transporthjälp med? Ska ditt företag flytta sina lokaler närmare någon av skidbackarna? Då kan vi garantera en trygg och säker flytt från någon av våra flyttfirmor i Åre.

Få ett fast och billigt pris på din flytt när du anlitar en flyttfirma via Flyttfirma.nu

Ange så mycket information som möjligt om flytten i din ansökan så blir flyttfirmornas offerter mer korrekta. Mycket information gör att firmorna enklare kan estimera både tid och pris. Oavsett om du endast behöver hjälp med en pianoflytt, eller om du vill ha en paketlösning som inkluderar flyttstädning, flyttkartonger och möbelmontering, så kommer du att få ett billig och fast pris från våra flyttfirmor. Kontakta oss så fort du vet att du behöver flytthjälp, så ska vi hitta den bästa flyttfirman i Åre för just dina behov.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer