Flyttfirma Borås

Få trygg och säker flytthjälp i Borås med Flyttfirma.nu

Med Borås djurpark, äventyrspark, utomhusbad, friluftsområden, kulturaktiviteter och shopping så finns det alltid någonting att göra i Borås. Även många som arbetar i Göteborg väljer att bosätta sig i Borås. En av anledningarna är för att bostadspriserna är billigare i Borås samt för att det är en mindre och lugnare stad än Göteborg. Främst är det sjötomter vid idylliska Sandared och nyrenoverade lägenheter nära gågatorna i centrum som lockar ny invånare till staden. Vi på Flyttfirma.nu får allt fler förfrågningar om vilka som är de bästa och billigaste flyttfirmorna i Borås. Vi samarbetar enbart med noga kontrollerade flyttfirmor i Borås som ger bra och fasta priser.

Flyttfirma.nu hjälper dig att hitta rätt flyttfirma i Borås

Via vår hemsida får du fram offerter från flera olika flyttfirmor i Borås. För att få finnas med i vår sökmotor måste flyttfirmorna leva upp till våra högt ställda krav på kvalitet och billiga priser. Under flytten så kommer hela lasten att vara försäkrad och självklart så har flyttfirmorna alla nödvändiga tillstånd som krävs av Transportstyrelsen för att få frakta gods. Ett annat krav som firmorna måste leva upp till är att de är lokala flyttfirmor med bra lokalkännedom om Borås. Därför kan du som kund känna dig helt trygg när du anlitar en flyttfirma via oss på Flyttfirma.nu.

Vi hjälper både företag och privatpersoner att flytta till och från Borås

Det är mest privatpersoner som vill ha hjälp med en bohagsflytt eller mindre transporter som kontaktar oss på Flyttfirma.nu. Men vi har också flera olika typer av flyttjänster som vänder sig både till företag och privatpersoner. Våra flyttfirmor i Borås har en lång erfarenhet av att hjälpa till med privatflyttar, företagsflyttar och även utlandsflyttar. Vi samarbetar med flera godkända flyttfirmor i Sverige, så oavsett om du ska flytta till eller från Borås så kan vi hjälpa till.

Alla våra flyttfirmor i Borås flyttar med ett fast pris

Hur mycket man än planerar så kan det vara svårt att estimera hur lång tid en flytt kommer att ta. Därför erbjuder alla våra flyttfirmor i Borås flytthjälp till ett fast pris. För att de ska kunna ge dig ett så korrekt pris så möjligt så behöver de mycket information om ditt bohag. Flyttfirmans kostnad varierar beroende på om det är mycket tunga möbler som ska flyttas samt om du önskar hjälp med flyttstädning och montering av möbler. Ta kontakt med oss redan idag så ska vi ge dig förslag på flera bra och billiga flyttfirmor i Borås.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer