Flyttfirma Eskilstuna

Flyttfirma.nu – när du behöver en billig flyttfirma i Eskilstuna

Eskilstuna är Sveriges 15:e största stad och därmed perfekt för dig som inte trivs i en storstad, men som heller inte vill bo på landet. Vi på Flyttfirma.nu har hjälpt många privatpersoner och företag att flytta både inom, till och från Eskilstuna. Låt oss nu ta hand om din flytt också. Behöver du en pianoflytt mellan Kungsgatan och Kanalgatan? Inga problem! Våra flyttfirmor är utbildade för att klara av att flytta och transportera alla sorters möbler och även tunga möbler. Det är heller inga problem för oss att organisera stora kontorsflyttar från exempelvis Stockholm till Storgatan. Genom oss får du alltid en snabb och billig flytt till ett fast pris av en flyttfirma i Eskilstuna.

Genom oss på Flyttfirma.nu får du en trygg och bra flytt

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att de kan lita på oss och att vi tar väl hand om deras egendom. Därför är vi noga med att kontrollera alla nya flyttfirmor som vill samarbeta med oss. Innan de får lämna offerter till våra kunder så måste de först och främst vara lokala flyttfirmor i Eskilstuna med god lokalkännedom. De måste också ha ansvarsförsäkring, yrkestrafiktillstånd samt hålla de avtal som de gör med våra kunder.

Oavsett vad du ska flytta, så kan vi hjälpa dig med det

Våra flyttfirmor i Eskilstuna erbjuder flera olika typer av flyttar, men den mest efterfrågade typen av flyttar är bohagsflyttar. Vi anlitas mest frekvent av privatpersoner eftersom de har möjligt att dra av 50 % av arbetskostnaderna genom rutavdraget. Företagare bör även känna till att vi också utför kontors- och företagsflyttar inom, till och från Eskilstuna. Så oavsett om flytten går inom Eskilstuna, till en annan stad eller till ett annat land så kan vi hjälpa dig med din flytt.

Med oss får du det bästa priset på en flyttfirma i Eskilstuna

Vi har en stor erfarenhet av att utföra både stora och små flyttar. Därför kan vi delge en del tips och råd på hur du kan göra din flytt både billigare och smidigare. Ju bättre du planerar, och ju mer flyttinformation du ge till oss, desto mer korrekt blir flyttfirmornas offerter.

  • Vill du ha hjälp med möbelhiss, flyttlådor, flyttstädning och packning?
  • Vill du att vi monterar isär och ihop stora möbler?
  • Har du båtar, motorcyklar, pianon eller andra tunga föremål som ska flyttas?

Kontakta oss idag! Oavsett hur mycket eller hur lite du ska flytta så hjälper vi dig med det.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer