Flyttfirma Göteborg

Flyttfirma.nu hjälper dig när du vill flytta inom, till och från Göteborg

När du behöver flytta, och söker flyttfirma i Göteborg för att hjälpa dig med det, så bör du vända dig till oss på Flyttfirma.nu. Vi hjälper dig med att hitta bäst flyttfirma till fast pris med rutavdrag. Oavsett om du flyttar från Örgryte till Hönö, eller från Kullavik till Vasastan, så kan vi hjälpa dig att hitta precis den typen av flytthjälp som passar dig bäst. Genom oss får du en tydlig översikt över stadens utbud och vilken kostnad din flytt kan komma att landa på. Detta gäller självklart också om du vill flytta till eller från Stor-Göteborg.

Så hittar du rätt flyttfirma i Göteborg

Genom vår sökmotor hittar du endast lokala flyttfirmor som är betrodda och godkända efter våra högt satta regler. Alla flyttfirmor har yrkestrafiktillstånd, dessutom är din flytt försäkrad när du anlitar en firma genom Flyttfirma.nu. När du bokar en flyttfirma i Göteborg genom oss på Flyttfirma.nu kan du vara säker på att du får en trygg, snabb och kvalitativ flytt. Alltså behöver du aldrig oroa dig för att något ska skadas eller komma bort. Det ska kännas bra att anlita en professionell flyttfirma, oavsett om du flyttar inom Göteborg eller till och från Göteborg. Lokalkännedom är något som är mycket viktigt hos en bra flyttfirma, men självklart också att du får ett billigt pris.

Du hittar alla typer av flyttar genom oss

Det allra vanligaste är såklart privatpersoner som byter bostadsadress och söker flyttfirma i Göteborg, men det finns många andra typer av flyttar som vi på Flyttfirma.nu gärna hjälper dig med. Genom oss hittar du därför både flytt av tungt gods, kontorsflytt och företagsflytt, samt utlandsflytt. Så oavsett om du ska flytta mellan olika städer eller rent av flytta från Göteborg till Norrland, så hittar du flyttfirmor i Sverige hos oss. Som privatperson kan du dra av 50 % av arbetskostnaden genom rutavdraget, det hjälper vi dig att ansöka om i samband med bokningen.

Genom planering får du ett billigare pris hos flyttfirmor i Göteborg

När det kommer till flyttar är planering verkligen A och O. Genom att strukturera dina saker och få en bättre översikt över eventuella tunga möbler och vindsförråd, kan du lättare få ett ungefärligt pris hos de flyttfirmor som du hittar genom oss. Du kan spara många kronor genom att till exempel städa och rensa ut sådant du inte längre vill behålla före flyttdagen, och på så sätt få ner flyttlasset och få en billigare kostnad hos din flyttfirma. Om du kontaktar oss idag kan vi hjälpa dig med fler tips och tricks kring flyttpackning och en smidig flytt i Göteborg.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer