Flyttfirma Halmstad

Få fast pris när du flyttar till eller från Halmstad med Flyttfirma.nu

Enligt Gyllene Tider så är “västkustens tjejer det bästa som finns”, men vi på Flyttfirma.nu tror att det är villorna i Tylösand och de fina våningar vid Nissan som främst lockar folk till Halmstad. Ett annat stort dragplåster är stadens elva golfbanor med 174 golfhål som gjort att Halmstad också kallas för Sveriges golfhuvudstad. När det är dags för dig att flytta till eller från Halmstad så har vi ett stort urval av flyttfirmor som erbjuder snabb och trygg flytthjälp till ett fast pris. Som privatperson hjälper vi dig att ansöka om rutavdrag så att du kan dra av 50 % av våra arbetskostnader.

Vi hjälper dig hitta rätt flyttfirma i Halmstad

Ingen tycker att det är roligt att flytta, det är en tung och tidskrävande process. Det är därför som vi gärna tar över jobbet så att du kan njuta av annat. Alla flyttfirmor i Halmstad som vi samarbetar med måste leva upp till de höga krav som vi ställer på en samarbetspartner. Detta betyder bland annat att de har godkända tillstånd från Transportstyrelsen att frakta gods. De måste även ta fullt ansvar och försäkra kundens egendom och se till att ingenting går sönder, försvinner eller blir stulet under flytten i Halmstad.

Vi hjälper dig att flytta både inom och utanför Sveriges gränser

Flyttfirma.nu erbjuder flera olika typer av flyttar till både företag och privatpersoner. I dagsläget är det mest privata kunder som anlitar en flyttfirma i Halmstad via oss. Då handlar det oftast om bohagsflyttar till en ny bostad eller hjälp med att flytta tunga möbler som till exempel pianon. Vi har ett stort kontaktnät av godkända flyttfirmor i Sverige och utomlands och kan därför anordna en flytt mellan Halmstad och andra städer både inom och utanför Sveriges gränser.

Planering sparar tid och pengar när du ska flytta

För att du ska få en så korrekt offert som möjligt från våra flyttfirmor i Halmstad så är det viktigt att du lägger in så mycket information som möjligt i ansökan på vår hemsida. Ju mer du kan berätta om flytten och din egendom, desto mer korrekt blir firmans pris. Flyttfirma.nu hjälper till med allt från små egendomsflyttar till stora kontorsflyttar. Vi erbjuder även extra tjänster såsom montering av möbler, flyttlådor och flyttstädning för dig som vill lägga din tid på annat. Kontakta oss redan idag och ta reda på hur vi på bästa sätt kan anordna din flytt till eller från Halmstad.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer