Flyttfirma Kalmar

Få en smidig flytt inom, till och från Kalmar med hjälp av Flyttfirma.nu

Kalmar är staden där utveckling och puls balanseras med historia och avkoppling. Så det är inte konstigt att många väljer att flytt hit. Vi på Flyttfirma.nu anlitas ofta som flytthjälp när våra kunder ska flytta inom, till eller från Kalmar. Låt oss ta hand om din flytt också. Medan vi sköter flytten, så kan du njuta av en skön promenad vid Kalmar slott eller av en kopp kaffe på ett av stadens alla fik. Oavsett om du behöver bärhjälp till Östra Sjögatan, Malmen eller Öland så får du alltid en trygg och smidig flytt till ett fast pris via en av våra flyttfirmor i Kalmar.

Hos oss hittar du en lokal flyttfirma med god lokalkännedom om Kalmar

Vår målsättning är att alltid ge trygg och smidig flytthjälp till alla våra kunder. Därför har vi gjort noggranna kvalitetskontroller på alla flyttfirmor i Kalmar som får ge offerter på vår hemsida. Vi ställer höga krav på alla våra samarbetspartners eftersom vi vet att våra kunder förväntar sig en problemfri flytt när de anlitar oss. Därför har alla våra flyttfirmor i Kalmar korrekt yrkestrafiktillstånd, ger billiga och tydliga offerter samt har alla försäkringar som krävs för att få frakta gods.

Med oss får du hjälp med olika typer av flyttar inom och utanför Sveriges gränser

Det är vanligast att kalmariter anlitar en flyttfirma av oss när de byter bostad inom Kalmar kommun. Men vi har även möjligt att utföra flyttprojekt på stora avstånd tillsammans med våra noggrant utvalda flyttfirmor i Sverige och utomlands. Detta gör att din egendom är i trygga och säkra händer även på långa flyttavstånd. Våra tjänster riktar sig också till företag som behöver kontors- och företagsflyttar. Med oss hittar du alltid en flyttfirma i Kalmar som kan hjälpa dig med just ditt flyttprojekt.

Våra flyttfirmor i Kalmar ger ett bättre pris när du planerar din flytt väl

Eftersom en flyttfirmans pris baseras på avstånd, tid och antal saker som ska flyttas så är det viktigt att flyttfirman får en så bra bild som möjligt av flytten. Förutom flyttadresser, antal möbler och flyttkartonger, så behöver de även veta om det är några andra faktorer som påverkar flyttprocessen och priset. Dessa faktorer kan vara;

  • Om det finns särskilt tunga möbler
  • Behov av möbelhiss
  • Om hiss saknas

Kontakta oss redan nu för att komma i kontakt med den bästa och billigaste flyttfirman i Kalmar för just din flytt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer