Flyttfirma Kungälv

Flytta inom, till eller från Kungälv med oss på Flyttfirma.nu

Har du precis byggt din drömvilla på Lilla Fjellsholmen? Eller ska ditt företag flytta till större lokaler på Kastellegårdsgatan? Låt då oss på Flyttfirma.nu ta hand om flytten. Via vår hemsida hittar du den bästa och billigaste flytthjälpen i Kungälv. Våra flyttfirmor kan hjälpa till med allt från stora kontorsflyttar till bärhjälp och transport av antika möbler. Idag är det främst privatkunder som nyttjar våra flyttjänster eftersom de har möjligt att dra av 50 % av arbetskostnaderna genom rutavdraget. Men våra tjänster riktar sig även till företag.

Våra flyttfirmor i Kungälv ger alltid trygga och snabba flyttar

Alla flyttfirmor som ger offerter via vår hemsida är noggrant kontrollerade för att se till att de lever upp till våra högt uppsatta krav. Grundkraven för att en flyttfirma ska få samarbeta med oss är att de måste försäkra godset genom hela flyttprocessen. De måste även ha korrekt yrkestrafiktillstånd samt garantera att ingenting av godset går sönder, försvinner eller blir stulet under flytten. Detta gör att du kan känna dig helt trygg när du anlitar en flyttfirma i Kungälv via oss.

Våra flyttfirmor i Kungälv utför olika typer av flyttar

Vi anlitas oftast när privatpersoner behöver hjälp med en bohagsflytt när de byter bostad. Men vi har ett stort utbud av tjänster som underlättar alla typer av flyttprojekt. Ta kontakt med oss så fort du är i behov av en transport, företagsflytt, kontorsflytt eller utlandsflytt. Du kommer alltid att få en billig offert och ett väl utfört arbete från våra flyttfirmor i Kungälv. Detta gäller oavsett om du flyttar mellan olika städer i Sverige, eller bara mellan Nordmannagatan och Galärgatan i Kungälvs centrum. Vårt breda kontaktnät av godkända flyttfirmor i Sverige och utomlands gör att vi alltid kan hjälpa dig att flytta, oavsett hur långt flyttlasset ska gå.

Planera din flytt för att få en billigare offert

Om du vill ha ett så billigt pris som möjligt på flyttfirmornas offerter så måste du planera din flytt. Tänk över vad du vill ha hjälp med och vad som ska rensas ut och kastas, säljas eller skänkas. Ju färre saker som du behöver bärhjälp med, ju billigare blir flyttfirmornas pris. Om du har ont om tid så kan vi ta hand om din packning och flyttstädning. Kontakta oss på Flyttfirma.nu så ska vi berätta hur en flyttfirma i Kungälv kan göra din flyttprocess enkel och smidig.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer