Flyttfirma Kungsängen

Hos oss på Flyttfirma.nu hittar du den bästa flyttfirman i Kungsängen

Har du köpt en ny lägenhet på Gjutartorget med sjöutsikt? Eller är det dags att bege sig till Stockholm för att göra karriär? Ansök då om flytthjälp på vår hemsida så kan en flyttfirma i Kungsängen ge dig en smidig och billig flytt. Tack vare att Kungsängen ligger nära Stockholm så har vi på Flyttfirma.nu stor rutin på att hjälpa både företag och privatpersoner som flyttar inom, till eller från Kungsängen. Till skillnad från vad många tror så är det inte speciellt dyrt att anlita en professionell flyttfirma. Är du dessutom privatperson blir det ännu billigare eftersom du kan dra av 50 % av arbetskostnaderna via rutavdraget.

Flytta din egendom tryggt och säkert med en flyttfirma i Kungsängen

Vi vet att vi bär ett stort ansvar när vi tar över och flyttar din egendom. Lasten måste komma fram enligt överenskommelse samt att ingenting av egendomen får försvinna, bli skadat eller stulet. För att vi ska kunna garantera att ditt flyttlass är i säkra händer så samarbetar vi endast med seriösa och lokala flyttfirmor i Kungsängen. Innan vi påbörjar ett samarbete med en ny partner så kontrollerar vi att firman har korrekt yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen. Vi ser också till att flyttfirman har bra lokalkännedom om Kungsängen och dess omgivningar.

En flyttfirma i Kungsängen hjälper dig med både stora och små flyttprojekt

Kanske har du gjort ett klipp och behöver hjälp med att flytta ett stort skåp från auktionen och hem till bostaden på Brunna. Eller är det dags för en kontorsflytt från Stockholm och till billigare lokaler i Kungsängen? Vi har ett brett samarbete med flyttfirmor i hela Sverige, och utomlands, som håller samma höga standard som våra flyttfirmor i Kungsängen. Både företag och privatpersoner får billiga och säkra flyttar till ett fast pris när de önskar bohagsflyttar, företagsflyttar, utlandsflyttar och transporthjälp via oss på Flyttfirma.nu.

Vi gör din flytt snabb och smidig

Ingen vill dra ut på tiden när det är dags att flytta. Man vill bara komma på plats så fort som möjligt. Därför är det allt fler som väljer att anlita flytthjälp via oss på Flyttfirma.nu. Du kan även överlåta packning och flyttstädning till oss, så går flyttprocessen ännu snabbare och du får tid över till annat. Ansök om kostnadsfria offerter på vår hemsida redan idag så kommer du att få upp flera kostnadsförslag från billiga flyttfirmor i Kungsängen.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer