Flyttfirma Kungsbacka

Den bästa flyttfirman i Kungsbacka hittar du hos Flyttfirma.nu

Det är inte konstigt att vi på Flyttfirma.nu anlitas så frekvent för att hjälpa kunder att flytta inom, till och från Kungsbacka. Många lockas hit då staden endast ligger tre mil från Göteborg, har en egen golfbana, mängder av badplatser, en vacker skärgård och ett livligt centrum. Oavsett om du är företagare eller privatperson, om flytten ska gå till Malevik eller till Strandgatan, så får du alltid en trygg och billig flytt till ett fast pris av våra samarbetspartners. Kom ihåg att du som privatperson har möjlighet att få en ännu billigare flytt då du kan dra av 50 % av våra arbetskostnader via rutavdraget.

Vi ser till att din egendom kommer fram tryggt och säkert

När vi på Flyttfirma.nu tar hand om din flytt så kan du känna dig helt lugn med att din egendom hanteras varsamt och väl. Via vår hemsida erbjuder vi endast offerter från professionella och lokala flyttfirmor med god lokalkännedom. Alla flyttfirmor i Kungsbacka som får ett samarbetskontrakt med oss är noggrant kontrollerade så att vi vet att de har korrekt yrkestrafiktillstånd och alla försäkringar som krävs för att få frakta gods. Därför behöver du aldrig vara orolig för att dina dyra tavlor eller mormors gamla vas ska gå sönder eller skadas under flytten.

Vi ger en smidig flytt till ett billigt pris när du flyttar inom, till eller från Kungsbacka

Eftersom vi alltid hjälper våra privatkunder att ansöka om rutavdraget så blir vi mest anlitade till att utföra bohagsflyttar inom en och samma kommun. Men vi samarbetar även med flyttfirmor i hela Sverige och utomlands, som kan koordinera din flytt när det är dags att flytta över stora avstånd. En flyttfirma i Kungsbacka kan ordna en smidig flytt oavsett om den ska gå till Göteborg, Berlin eller inom Kungsbacka kommun. Du som företagare kan så klart också anlita en flyttfirma via oss när det är dags för en kontorsflytt eller företagsflytt inom, till eller från Kungsbacka.

Planera din flytt för att få ett bättre pris av flyttfirmorna i Kungsbacka

När det är dags för en flytt till eller från Kungsbacka så hjälper vi gärna till med både planering och utförande. Tala om för oss hur mycket av flyttprocessen som du vill att vi ska ta över. Då får du ett paketpris i flyttfirmornas offerter där flyttkartonger, flyttstädning, montering och packning är inräknat i priset. Ange så mycket information som möjligt i din ansökan här på vår hemsida så ska vi se till att du får offert från billiga och bra flyttfirmor i Kungsbacka.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer