Flyttfirma Lerum

Flyttfirma.nu ger dig en smidig flytt inom, till eller från Lerum

Allt du behöver finns i eller i närheten av Lerum; Landvetter flygplats, Göteborg, skärgården, natur, shopping, kultur och nöje. Därför är det många som anlitar oss som flytthjälp när de ska flytta inom, till eller från Lerum. Alla flyttfirmor som vi samarbetar med erbjuder snabb och smidig flytthjälp åt både företag och privatpersoner. Oavsett om flytten ska gå till Aspenäs eller till Frödings Allé, så får du alltid den bästa och billigaste flytthjälpen från våra flyttfirmor i Lerum.

Hos oss hittar du en flyttfirma med god lokalkännedom

Det är viktigt för oss att alla våra kunder känner att de får en trygg och säker flytt när de anlitar flytthjälp via en av våra flyttfirmor. Därför är vi väldigt noga med att kontrollera alla nya firmor som vill påbörja ett samarbete med oss. Vi vet att våra kunder ställer höga krav på oss, så därför ställer vi ännu högre krav på våra samarbetspartners. För att en flyttfirma i Lerum ska få lämna offerter via vår hemsida så måste de vara en lokal flyttfirma med god lokalkännedom om Lerum och dess omgivningar. De måste också vara seriösa, inneha yrkestrafiktillstånd samt försäkra godset under hela flyttprocessen.

Vi hjälper till med stora och små flytta både inom och utanför Sveriges gränser

Den vanligaste typen av flyttar som vi ombeds att göra i Lerum är bohagsflyttar åt privatpersoner som byter bostad. Vi kan så klart också organisera flyttar som går från Lerum och ut till andra städer i Sverige eller utomlands tack vare vårt breda kontaktnät av godkända flyttfirmor. På så sätt kan vi garantera att ditt flyttlass är försäkrat och hanteras väl oavsett hur långt iväg du ska flytta. Även om vi idag främst anlitas av privata kunder så utför vi även kontors- och företagsflyttar.

Strukturera och planera din flytt och få ett bättre pris från en flyttfirma i Lerum

För att en flytt ska gå smidigt och snabbt så krävs det struktur och planering. En flyttfirmas pris baseras på hur mycket saker som ska flyttas och på hur lång tid flyttprocessen beräknas ta. För ett korrekt pris så behöver du berätta;

  • om du har tunga möbler eller ett piano som ska flyttas
  • om det behövs en möbelhiss
  • om det är svårt att parkera vid någon av flyttadresserna
  • om du önskar hjälp med flyttkartonger och flyttstäd

Kontakta oss redan idag för att få reda på hur en flyttfirma i Lerum kan hjälpa just dig.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer