Flyttfirma Lidingö

Alltid säker och trygg flytthjälp med Flyttfirma.nu

Hos oss på Flyttfirma.nu får du alltid den bästa och snabbaste flytthjälpen till hälsans ö, Lidingö. Ön har flera SPA-anläggningar, naturreservat och ett fullt utrustat centrum, så det är inte så konstigt att så många väljer att flytta dit. Det är främst de attraktiva bostäderna med havsutsikt på Mölna och Brevik som lockar flest nya invånare till Lidingö. Men vi har även anlitats som bärhjälp till de som flyttar till nybyggda bostäder på Herby och till moderna lägenheter i Lidingö centrum. Våra tjänster utnyttjas både av företag och privatpersoner då våra kunder vet att vi enbart samarbetar med noggrant kontrollerade flyttfirmor på Lidingö.

Flyttfirma.nu hjälper dig att hitta den bästa flyttfirman på Lidingö

På vår hemsida får du fram flera kostnadsfria offerter från olika flyttfirmor på Lidingö. För att firmorna ska få förekomma i vår sökmotor så måste de leva upp till våra högt uppsatta krav på kvalitet och billiga priser. Firmorna som vi har godkänt är lokala flyttfirmor med god lokalkännedom, de har också korrekta yrkestrafiktillstånd och alla nödvändiga försäkringar som krävs för att få frakta gods. Därför kan du känna dig helt trygg när du anlitar en flyttfirma på Lidingö via oss.

Vi hjälper både företag och privatpersoner att flytta

Det är oftast privatpersoner som behöver hjälp med en bohagsflytt eller transport som anlitar en av våra flyttfirmor på Lidingö. Men närheten till Stockholm gör att vi även kontinuerligt utför företags- och kontorsflyttar. Vi har också stor erfarenhet av utlandsflyttar och flyttar till andra städer i Sverige. För att alltid kunna erbjuda trygg och säker flytthjälp till alla våra kunder, oavsett vart i världen de ska flytta, så samarbetar vi med ett stort antal noggrant kontrollerade flyttfirmor både inom och utom Sveriges gränser.

Alltid flytthjälp till ett fast pris med våra flyttfirmor på Lidingö

Det är svårt att beräkna hur lång tid en flytt kommer att ta. Så för att du ska slippa känna stress och press under flytten, så erbjuder alltid våra flyttfirmor på Lidingö flytthjälp till ett fast pris. I flyttfirmans offert kan de även räkna in arbete med packning, flyttkartonger, montering och flyttstädning för dig som så önskar. Det är billigare än man tror att anlita en flyttfirma på Lidingö via oss, speciellt om du är privatperson och kan dra av halva arbetskostnaden genom rutavdraget. Kontakta oss redan idag så ska vi berätta mer om hur en av våra flyttfirmor kan ge dig en billig och smidig flytt inom, till eller från Lidingö.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer