Flyttfirma Lindesberg

Flytta till eller från Lindesberg till ett fast pris med Flyttfirma.nu

När du söker efter billig och professionell flytthjälp så har du kommit till rätt sida. Vi på Flyttfirma.nu samarbetar med flera yrkeskunniga flyttfirmor i Lindesberg som gärna tar hand om din flytt. De har mångårig erfarenhet av både stora och små flyttar efter att ha hjälpt många nöjda kunder att flytta inom, till och från Lindesberg. Oavsett om du ska flytta mellan Kristinavägen och Åstigen, eller mellan Lindagatan och Guldsmedshyttan, så får du alltid en trygg och säker flytt till ett fast pris av våra flyttfirmor i Lindesberg.

Våra flyttfirmor i Lindesberg är kvalitetssäkrade av oss

Innan en flyttfirma i Lindesberg får påbörja ett samarbete med oss på Flyttfirma.nu så gör vi noggranna kontroller för att försäkra oss om att firman lever upp till våra krav. De måste;

  • Vara en lokal flyttfirma med god lokalkännedom
  • Ge ett billigt och fast pris i sina offerter
  • Inneha yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen
  • Ha kunskap om hur man fraktar tunga och otympliga föremål på ett säkert sätt
  • Försäkra lasten utifall något mot förmodan skulle gå sönder eller skadas

Därför kan du som kund alltid vara säker på att din last hanteras varsamt när du anlitar en flyttfirma i Lindesberg via oss.

Våra flyttfirmor i Lindesberg ger billig bärhjälp åt både företag och privatpersoner

Det är oftast privatkunder som behöver en bohagsflytt som anlitar en flyttfirma i Lindesberg. Detta eftersom de har möjlighet att använda rutavdraget och dra av 50 % av våra arbetskostnader i sin deklaration. Dessa flyttar brukar då gå mellan olika bostadsadresser inom samma stad eller inom samma kommun. Men Flyttfirma.nu samarbetar med flera olika flyttfirmor i Sverige och kan därför utföra flyttar mellan olika städer. Vi har även ett utvecklat kontaktnät av utländska samarbetspartners för att kunna hjälpa de kunder som vill ha med sig sitt bohag ut i världen. Våra tjänster riktar sig så klart även till företag som behöver en kontors- eller företagsflytt inom eller utom Sveriges gränser.

Vi tar hand om hela din flytt till ett fast pris

Varför inte låta en av våra rutinerade och kunniga flyttfirmor i Lindesberg ta hand om hela din flytt? Våra flyttfirmor utför inte enbart bärhjälp och transporter, de kan även ta hand om packning, montering och flyttstädning till ett billigt och fast pris. Fyll i din flyttinformation här på vår hemsida för att få fram flera kostnadsfria offerter från olika flyttfirmor i Lindesberg. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din flytt!

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer