Flyttfirma Luleå

Anlita oss när du ska flytta till tio-minuters-staden Luleå

Luleå kallas ofta för tio-minuters-staden eftersom alla som bor i tätorten sägs ha tio minuter till allting. De har tio minuter till jobbet, shopping, skolan, flygplatsen, hamnen och skidbacken. Därför är det inte konstigt att så många väljer att flytta till denna fantastiska stad. Oavsett om du ska flytta till Mjölkudden eller till Fredsgatan så får du en smidig flytt till ett fast pris med en av våra flyttfirmor i Luleå. Kom ihåg att du som privatperson har möjlighet att dra av halva priset för arbetskostnaden via rutavdraget när vi hjälper dig flytta inom, till eller från Luleå.

Få en säker och trygg flytt med våra flyttfirmor i Luleå

Oavsett om det handlar om en pianoflytt eller en hel bohagsflytt så får ingenting i lasten gå sönder, skadas eller försvinna. För att kunna garantera detta så samarbetar vi endast med seriösa flyttfirmor i Luleå. Många flyttfirmor vill gärna finnas med i vår sökmotor, men vi väljer bara att samarbeta med de som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Alla flyttfirmor som vi godkänner är lokala flyttfirmor med god lokalkännedom om såväl Luleås innerstad som dess omgivningar. De har också yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen och tar fullt ansvar för hela lasten under flyttprocessen.

En flyttfirma i Luleå hjälper dig med alla typer av flyttar i Sverige och utomlands

Våra kunder flyttar inte bara inom Luleå kommun, de flyttar också mellan olika städer och till andra länder. Detta har gjort att vi har utvecklat ett brett kontaktnät av godkända samarbetspartners i Sverige och resten av världen. På så sätt kan du alltid anlita en flyttfirma i Luleå när du behöver en snabb och professionell bohags- eller företagsflytt, oavsett om den ska gå inom Luleå centrum, till Stockholm eller till Singapore. När du använder dig av Flyttfirma.nu får du alltid en smidig flytt till ett billigt pris vart du än ska flytta.

Våra tjänster gör din flytt ännu enklare

De flesta av våra kunder har ett fullspäckat schema och ont om tid. Därför väljer de att låta en flyttfirma i Luleå ta hand om hela flyttprojektet. Då sköter de allt vad gäller flyttkartonger, packning, flyttstädning och eventuell montering av möbler. Allt detta räknas ihop tillsammans med transport och bärhjälp i flyttfirmornas offerter. Kontakta oss du också, så ska vi berätta hur en flyttfirma i Luleå kan underlätta din flytt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer