Flyttfirma Lund

Anlita oss på Flyttfirma.nu när du behöver flytthjälp i Lund

Har du köpt en lägenhet på Olshögsvägen? Eller är studierna slut och det är dags bege sig ut i vida världen? Ta då hjälp av oss på Flyttfirma.nu så får du en snabb och smidig flytt. Det är många som flyttar till och från Lund vilket har gjort att våra flyttfirmor i staden har stor rutin på både stora och små flyttar. Det är inte speciellt dyrt att anlita flytthjälp från en professionell flyttfirma i Lund, och är du privatperson har du dessutom möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaderna via rutavdraget, vilket gör flytten ännu billigare.

Våra flyttfirmor i Lund flyttar din egendom säkert och effektivt

Det är ett stort ansvar som vi övertar när vi flyttar hela din egendom. Ingenting i lasten får gå sönder eller försvinna. För att vi ska kunna garantera våra kunder att lasten är i trygga händer så samarbetar vi enbart med professionella och seriösa flyttfirmor i Lund. Innan vi påbörjar ett samarbete med en ny flyttfirma så kontrollerar vi deras trafiktillstånd. Vi ser också till att de har god lokalkännedom och att de är lokala flyttfirmor. En lokal flyttfirma vet nämligen vilka vägar de bör undvika för att inte hamna i trafikstockningar som gör att flyttprocessen drar ut på tiden.

Oavsett storlek på flytten så kan en flyttfirma i Lund hjälpa dig

Världen ser annorlunda ut idag än vad den gjorde bara för 10 – 20 år sedan. Vi flyttar oftare till andra städer för att utbilda oss och arbeta. Många flyttar också till den nyfunna kärleken i grannlänet. Andra väljer att ta med sig sin egendom när de ska bo ett par år utomlands. Vi på Flyttfirma.nu har därför skapat ett brett samarbete med flyttfirmor i Sverige och resten av världen, så att vi kan hjälpa till vid alla typer av flyttar. Både företagare och privatkunder kan anlita oss och få hjälp med bohagsflyttar, företagsflyttar och utlandsflyttar.

Få en effektiv och enkel flytt med våra tjänster.

Det sägs att “tid är pengar”, och det ligger mycket i uttrycket. Därför är det många som väljer att låta en flyttfirma i Lund ta över hela flyttprocessen, speciellt om flytten går till eller från Lund. Istället för att du ska behöva köpa flyttkartonger, packa och flyttstäda så kan du överlåta detta arbete till en av våra flyttfirmor. Kontakta oss redan idag för att få tydliga och bra offerter från flera kompetenta och billiga flyttfirmor i Lund.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer