Flyttfirma Malung

Flyttfirma.nu ger dig en smidig och billig flytt inom, till och från Malung

Står du och bävar inför en stundande flytt? Varför låter du inte oss på Flyttfirma.nu ta hand om den istället? Vi samarbetar med flera professionella och skickliga flyttfirmor i Malung som erbjuder flytthjälp till ett fast pris. De har en lång erfarenhet av flyttbranschen och har hjälpt många nöjda kunder att flytta inom, till och från Malung. Oavsett om du ska flytta till Lindvallen, Högfjället eller Storgatan så kan du vara helt säker på att din egendom är i trygga och säkra händer när du anlitar en flyttfirma i Malung via oss.

Vi samarbetar enbart med de bästa flyttfirmorna i Malung

Innan vi på Flyttfirma.nu påbörjar ett samarbete med en ny flyttfirma i Malung så har vi gjort noggranna kontroller för att försäkra oss om att firman lever upp till våra högt satta krav. Kraven som måste uppfyllas är;

  • Ha korrekt yrkestrafiktillstånd utfört av Transportstyrelsen
  • Vara en lokal flyttfirma med god lokalkännedom om Malung och dess omgivningar
  • Ha försäkringar för godset genom hela flyttprocessen
  • Kunna ge billiga och bra priser i sina offerter
  • Att man som flyttfirma är effektiv, snabb och varsam under flytten

Det är viktigt för oss att våra samarbetspartners är seriösa och kunniga så att våra kunders egendom inte skadas under flytten.

Våra flyttfirmor i Malung erbjuder bärhjälp åt både företag och privatpersoner

I dagsläget anlitas våra flyttfirmor i Malung främst av privatpersoner eftersom de kan nyttja rutavdraget och dra av 50 % av flyttfirmans arbetskostnader. Dessa privatflyttar handlar då främst om bohagsflyttar och transporthjälp inom Malungs kommun. Vad många inte vet är att våra flyttfirmor även kan hjälpa till med flyttar till andra städer i Sverige samt utlandsflyttar. De kan också anlitas av företag som är i behov av en kontors- eller företagsflytt.

Få en enklare flytt med våra flyttjänster

När du ändå ska anlita bärhjälp och transport från en flyttfirma i Malung, varför inte låta dem ta över hela flyttprojektet? För dig som har ont om tid så kan du även få flyttkartonger, flyttstädning och packning inräknat i flyttfirmornas pris. Dessa flyttjänster kan du utnyttja oavsett om flytten ska gå inom, till eller från Malung. Fyll i din flyttinformation här på vår hemsida redan nu så hjälper vi dig att komma i kontakt med den flyttfirma i Malung som passar bäst för just din flytt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer