Flyttfirma Märsta

Låt Flyttfirma.nu ta hand om ditt flyttprojekt

Ska du flytta inom, till eller från Märsta? Låt då oss på Flyttfirma.nu överta hela arbetet med flytten, så du kan ägna dig åt något annat. Tack vare att Märsta ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm så har våra flyttfirmor i staden arbetat upp en stor rutin när det gäller både stora och små flyttprojekt. Vi samarbetar med flera godkända flyttfirmor i Märsta som erbjuder snabb och pålitlig flytthjälp till ett fast pris. Oavsett om du ska flytta ditt företag från Stockholm och till billigare lokaler på Stationsgatan, eller om du har avslutat dina studier i Uppsala och hittat drömlägenheten på Skolvägen, så kan en flyttfirma i Märsta ta hand om din flytt.

Flytta säkert och smidigt med en flyttfirma i Märsta

Det är väldigt viktigt för oss på Flyttfirma.nu att våra kunder känner att de kan lita på oss. De ska vara helt säkra på att vi tar väl hand om deras egendom och att den kommer fram oskadd. Därför samarbetar vi endast med de bästa flyttfirmorna i Märsta. Vi har gjort noggranna kontroller och försäkrat oss om att de har alla försäkringar och tillstånd som krävs för att få hantera last. De måste också vara lokala flyttfirmor med god lokalkännedom om Märsta samt omgivningarna runt omkring staden.

Alla typer av flyttprojekt

Oavsett om du är privatperson eller företagare så hittar du alltid den perfekta flyttfirman i Märsta via oss. Om du behöver transport och bärhjälp till en pianoflytt, eller om du ska utföra en stor kontorsflytt, så finns den rätta flyttfirman här på vår hemsida. Du som privatperson kan dessutom dra av 50 % av flyttfirmans arbetskostnader via rutavdraget. För att vi ska kunna hjälpa samtliga kunder med alla typer av flyttar, så som transporthjälp, bohagsflyttar, företagsflyttar och utlandsflyttar, så samarbetar vi med flera godkända flyttfirmor både i Sverige och utomlands.

Utnyttja våra tjänster och spara tid på din flytt

Glömmer du hela tiden att köpa flyttkartonger? Ingen tid till att packa? Flyttar du mellan olika städer så det blir krångligt med flyttstädningen? Inga problem, låt en flyttfirma i Märta ta hand om allt detta. När du ansöker om flytthjälp inom, till eller från Märsta så kan du få alla dessa tjänster inräknade i flyttfirmornas offerter. Kontakta oss redan idag så ska vi hjälpa dig att komma i kontakt med en bästa flyttfirman i Märsta för just din flytt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer