Flyttfirma Öland

Ta hjälp av oss när du ska flytta på Öland

Till och från Öland, sveriges näst största ö, flyttar du i regel via ölandsbron som är en av europas längsta broar. Under vissa omständigheter kan det vara rationellt att nyttja färjeförbindelsen istället. Det är alltid bra att anlita en flyttfirma på Öland med god lokalkännedom så att allt går så smidigt som möjligt. Det gäller oavsett om flyttlasset ska till tätorten Borgholm eller om det är den vackra öländska landsbygden som gäller.

På Flyttfirma.nu får du hjälp att hitta en flyttfirma på Öland

Du ska alltid flytta med hjälp av en flyttfirma som fått alla tillstånd utfärdade och som erbjuder försäkringar så att du inte behöver oroa dig för oförutsedda händelser under flytten. Alla flyttfirmor på Öland som är anslutna till oss lever upp till de krav du har rätt att ställa. Fyll i uppgifter om flytten på vår sida så får du offerter från flyttfirmor som vill ha dig som kund. Glöm inte att rutavdraget gäller vid flyttar, vi kan ge dig information om hur du ansöker om det och sparar in pengar.

Via Flyttfirma.nu hittar du rätt oavsett om du flyttar inom Sverige eller utomlands

Det spelar ingen roll om du behöver flytta en kortare bit mellan två adresser på Öland eller om det är en betydligt längre flytt det handlar om. På Flyttfirma.nu kommer du i kontakt med rätt företag och kan känna dig trygg oavsett vilket. Genom oss har vi parat ihop många företagskunder med en billig flyttfirma på Öland. Vi har också kunder som flyttat det mesta själva och som bara behövt hjälp med tunga föremål som kaminer och pianon. Med oss kan du alltså flytta helt och hållet på dina egna villkor.

Låt oss förenkla din flytt

Beställ in en offert på just det som du vill ha hjälp med! Förutom själva transporten och lastningen kan en bra flyttfirma hjälpa till med mycket annat. Till exempel:

  • Flyttstädning av den fastighet du lämnar eller flyttar till
  • Packning av det som ska flyttas
  • Flyttkartonger och annat packmaterial
  • Uppskattning av bohagets storlek
  • Montering av möbler

Ju bättre koll du har på din flytt desto lättare blir det för flyttfirmorna att svara på din förfrågan och ge korrekta prisuppgifter. Kontakta oss nu idag om du vill anlita en pålitlig och billig flyttfirma på Öland. Du kommer inte att ångra dig!

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer