Flyttfirma Oskarshamn

När det är dags att flytta till eller från Oskarshamn

Dags att flytta från lägenheten på Slottsgatan till en villa i Mockebo? Eller ska du uppgradera till en nyproducerad lägenhet på Dammgatan? Då kan vi på Flyttfirma.nu se till att du får en smidig och billig flytt med en av våra flyttfirmor i Oskarshamn. Alla flyttfirmor som vi samarbetar med erbjuder alltid snabb flytt- och bärhjälp till ett fast pris, både till företag och privatpersoner. Ett tips till dig som privatperson är att du kan dra av halva priset på flyttfirmans arbetskostnad i din deklaration, på så sätt får du en ännu billigare flytt.

Din egendom är alltid försäkrad

Det spelar ingen roll om man ska utföra en stor bohagsflytt eller enbart en pianoflytt, så vill man att lasten kommer fram oskadd. För att vi ska kunna garantera säker och effektiv flytthjälp åt våra kunder så samarbetar vi endast med noggrant kontrollerade flyttfirmor. Alla flyttfirmor i Oskarshamn som vi samarbetar med måste ha yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen samt de försäkringar som krävs för att få hantera gods och stora transporter. De måste också vara lokala flyttfirmor med stor lokalkännedom om Oskarshamns stad och kommunens alla områden. Detta gör att våra kunder alltid får en trygg och professionell flytt när de anlitar en flyttfirma i Oskarshamn via oss.

Vi kan mer än bara bohagsflyttar

Idag anlitas våra flyttfirmor i Oskarshamn mest för att utföra bohagsflyttar åt privatpersoner inom Oskarshamns kommun. Men vi kan även anlitas för att ta hand om företagsflyttar och utlandsflyttar. För oss på Flyttfirma.nu är ingen flytt för stor eller för liten, och inget avstånd för långt eller för kort. Våra flyttfirmor ger dig alltid en smidig flytt till ett fast pris oavsett om du ska flytta mellan olika städer, till ett annat land eller mellan två olika kvarter i Oskarshamns centrum.

Få en bekväm flytt utan jäkt med en flyttfirma i Oskarshamn

Börjar det kännas stressigt att hinna med allt innan flytten? Låt då en flyttfirma i Oskarshamn ta hand om allt det praktiska. De är proffs på att flytta, packa, flyttstäda och transportera gods, vilket gör att du kommer spara mycket tid och energi genom att överlåta flytten åt dem. Fyll i dina önskemål om flyttjänster i din ansökan här på vår hemsida, så ser vi till att du kommer i kontakt med en bra och billig flyttfirma i Oskarshamn.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer