Flyttfirma Rimbo

Låt skickliga yrkesmän tar hand om din flytt

Om du tillhör en av dem som hellre ägnar dig åt något roligare än att kånka på tunga flyttlådor, så är vi på Flyttfirma.nu lösningen för dig. Vi har agerat flytthjälp vid flera pianoflyttar, bohagsflyttar och företagsflyttar inom, till och från Rimbo. Så varför använder du dig inte av våra tjänster du också? Medan en flyttfirma tar hand om dina flyttkartonger så kan du njuta av en mysig promenad längs Syningen, eller av en skön tur på golfbanan. Hos Flyttfirma.nu finner du den perfekta flyttfirman i Rimbo oavsett om du ska flytta till Centralvägen, Långsjöstigen eller till Liesta.

Våra flyttfirmor i Rimbo tar väl hand om din last

Det är en förutsättning att våra flyttfirmor i Rimbo tar ansvar för att ingenting av din egendom går sönder, försvinner eller på annat sätt förstörs under flytten för att vi ska samarbeta med dem. Därför gör vi noggranna kontroller av alla potentiella samarbetspartners innan vi låter dem erbjuda offerter via vår hemsida. Vi har kontrollerat att de har ansvarsförsäkring, yrkestrafiktillstånd samt att de är lokala flyttfirmor med god lokalkännedom om Rimbo. Detta gör vi så att våra kunder kan känna sig helt säkra på att deras egendom är i trygga händer när de anlitar en flyttfirma i Rimbo via oss.

Flyttar i hela Sverige och även till utlandet

Även om vi i dagsläget främst utför bohagsflyttar inom Rimbo kommun, så samarbetar vi också med godkända flyttfirmor i hela Sverige och utomlands. Detta för att vi alltid vill kunna hjälpa våra kunder med deras flyttprojekt, oavsett hur nära eller hur långt de ska flytta. Därför kan våra flyttfirmor i Rimbo koordinera alla typer av privatflyttar, företagsflyttar och transporter till ett billigt pris. Du som privatperson har dessutom möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden på din flytt inom, till eller från Rimbo via rutavdraget.

Delegera flyttarbetet till en flyttfirma i Rimbo

Våra flyttfirmor i Rimbo är experter på allt som har med flyttning att göra. Därför kommer du att spara mycket tid och energi på att delegera arbetet till dem. Låt dem ta hand om packning, bärande, transport, montering och flyttstädning. Så kan du istället lägga tid på det som faktiskt är roligt med att flytta – att komma på plats i ditt nya hem! Fyll i dina flyttuppgifter här på vår hemsida redan nu för att komma i kontakt med en bra och billig flyttfirma i Rimbo.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer