Flyttfirma Sigtuna

Att anlita en flyttfirma i Sigtuna

Även om du inte är en inbiten historiefantast så kommer du att fascineras av Sigtuna. Visste du att detta är Sveriges äldst bevarade stad? Staden är full av kyrkor, slott, ruiner och hus som tar dig tillbaka ända till 970-talet då Sigtuna grundades. Det är därför inte särskilt konstigt att så många människor har förälskat sig i staden. Om du också är en av dem som önskar flytta ditt bohag eller företag till denna historiska stad så har du kommit rätt. Hos oss på Flyttfirma.nu hittar du den billigaste och bästa flytthjälpen i Sigtuna. Oavsett om du ska flytta mellan Stora Nygatan och Steningehöjden, eller till en ny villa i Märsta, så får du alltid professionell flytthjälp av oss till ett fast pris.

Därför kan du lita på våra flyttfirmor i Sigtuna

Flyttfirma.nu har under en lång tid samarbetat med flera yrkesskickliga och lokala flyttfirmor i Sigtuna. Därför vet vi att de är seriösa och alltid håller sina offerter och utlovade leveranstider. Innan vi påbörjade ett samarbete med dessa firmor så gjorde vi noggranna kontroller av deras transport- och fordonsförsäkring samt yrkestrafiktillstånd. Vi såg till att de har en omfattande ansvarsförsäkring som går in och täcker om någonting i lasten mot förmodan skulle skadas eller försvinna. Självklart så kontrollerade vi även att de har bra lokalkännedom om Sigtuna och dess omgivningar så att de utan problem hittar mellan olika flyttadresser.

Vi utför flera olika typer av flyttar

Vi har många nöjda kunder som har utnyttjat våra flyttfirmor i Sigtuna. De flesta av dem är privatpersoner som behövt bärhjälp vid en bohagsflytt inom Sigtuna, men vi har även hjälpt många som flyttar till andra städer i Sverige och utomlands. Tack vare vårt stora samarbete med professionella flyttfirmor runt om i landet så är det allt fler företag som ber oss att organisera deras företagsflyttar.

Så här får du billiga offerter från våra flyttfirmor i Sigtuna

Alla som vänder sig till oss vill så klart få en så billig offert som möjligt av våra flyttfirmor i Sigtuna. För att de ska kunna beräkna tid och kostnad för din flytt så behöver du ge dem så mycket information som möjligt. Förutom flyttadresser och möbler så ange även:

  • Eventuella tunga och otympliga möbler som kan behöva specialutrustning
  • Om det är svårt att parkera utanför någon av flyttadresserna
  • Om du önskar hjälp med flyttstädning

En billig flyttfirma i Sigtuna står redo att hjälpa dig med ditt flyttprojekt, så kontakta oss redan idag!

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer