Flyttfirma Södertälje

Flytta till eller från Södertälje med professionell hjälp

Om du vill bo i en stad med mycket natur och harmoni så är det Södertälje du ska flytta till. Här kan du njuta av stadens friluftsmuseum, kultur, shopping och flera SPA-anläggningar samtidigt som du bara har cirka 35 kilometer till Stockholm. Det spelar ingen roll om du ska flytta till en villa med sjötomt i Talbystrand, eller till ett nybyggt hus på Liljevalchsgatan, så får du alltid professionell bärhjälp till ett fast pris via våra flyttfirmor. Här på vår hemsida får du upp offerter från de allra bästa flyttfirmorna i Södertälje som ser till att du får en problemfri och enkel flytt inom, till eller från staden.

Vi samarbetar med flera godkända flyttfirmor i Södertälje

Det är många som tycker att det är svårt att överlåta ansvaret för en flytt till någon man inte känner, man är orolig för att egendom ska försvinna eller skadas. Därför har vi endast tecknat samarbetsavtal med de flyttfirmor i Södertälje som uppfyller våra kvalitetskrav. Dessa firmor har alla försäkringar och tillstånd som krävs för att få hantera flyttgods, samt att de är lokala flyttfirmor med god lokalkännedom om Södertälje. Därför behöver du aldrig oroa dig för din egendom när du anlitar en flyttfirma via oss.

Både företag och privatpersoner kan använda sig av en flyttfirma i Södertälje

Då staden ligger nära Stockholm anlitas ofta våra flyttfirmor i Södertälje för både stora och små flyttprojekt. Dessa flyttar är främst bohagsflyttar och transporter åt privatkunder eftersom de har möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden via rutavdraget. Vi på Flyttfirma.nu vill alltid kunna ge en professionell och billig flytt oavsett hur långt avståndet är mellan de olika flyttadresserna. Därför har vi ett stort samarbete med skickliga flyttfirmor, både inom och utom Sveriges gränser, som kan hjälpa till med privatflyttar, företagsflyttar och utlandsflyttar.

Varje flytt är unik

Du kan alltid räkna med att få en billig flytt till ett fast pris när du begär offerter från Flyttfirma.nu. För att offerterna ska bli korrekta så är det viktigt att du anger så mycket information och önskemål som möjligt om din flytt inom, till eller från Södertälje. En del behöver endast bärhjälp och transport, medan andra även vill ha flyttstädning och packning medräknat i priset. Hör av dig till oss redan idag så ska vi berätta hur en flyttfirma i Södertälje kan hjälpa dig med ditt flyttprojekt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer