Flyttfirma Sollentuna

Anlita flyttfirma i Sollentuna med ett fast pris

Sollentuna har mycket att erbjuda sina invånare.

  • Möjligheten att vandra i naturreservat
  • Flertalet sjöar där man kan segla, fiska och bada
  • Kultur i form av fornminnen, Edsbergs slott, Klasro skolmuseum och Edsvik konsthall
  • Endast 20 kilometer till Stockholm

Så det är inte särskilt svårt att förstå att staden hela tiden lockar till sig nya invånare. För att flytten ska bli så smidig och effektiv som möjligt så är det många som anlitar oss på Flyttfirma.nu. Vi samarbetar med flera skickliga flyttfirmor i Sollentuna som erbjuder professionell flytthjälp till ett billigt och fast pris. Priset är alltid fast oavsett om du flyttar från Stockholm till en lägenhet på Engelbrekt väg, eller inom Sollentuna till en nybyggd villa på Hemmings väg.

Egenskaper hos våra flyttfirmor i Sollentuna

Det är en tidskrävande process att flytta. Så låt en lokal flyttfirma i Sollentuna underlätta ditt flyttarbete. Fyll i din flyttinformation här på vår hemsida för att få fram flera kostnadsfria förslag från våra flyttfirmor. Samtliga flyttfirmor som ger offertförslag på vår hemsida är noggrant kontrollerade av oss. De har korrekt yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen samt försäkrar din egendom genom hela flyttprocessen. När du anlitar en flyttfirma i Sollentuna via oss så vet du att din last är i trygga händer och att flytten utförs av flyttexperter med god lokalkännedom.

Flyttfirma.nu utför flera olika typer av flyttar till och från Sollentuna

Det är oftast privatpersoner som anlitar en flyttfirma i Sollentuna när de behöver en bohagsflytt inom Sollentuna kommun. Vi har ett lika stort samarbete med flyttfirmor runt om i hela Sverige, men även utomlands. Så för de tillfällen då våra kunder önskar flytta mellan Sollentuna och andra städer, eller andra länder, så ordnar vi det. Självklart så kan vi även anlitas av företag som önskar en kontorsflytt eller en företagsflytt. För privatpersoner blir det dessutom ännu billigare eftersom de har möjlighet att använda sig av rutavdraget.

Tydlig information ger tydliga offerter

Desto mer detaljer du kan ange i din ansökan på vår hemsida, desto enklare blir det för våra flyttfirmor i Sollentuna ett ge en korrekt offert. Information som är viktig för dem att veta är om det ska flyttas särskilt tunga möbler eller om hiss och trappor är väldigt smala. Då kan det behövas specialutrustning som påverkar flyttfirmans offert. Kontakta oss nu för att komma i kontakt med den bästa flyttfirman i Sollentuna för just din flytt.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer