Flyttfirma Stockholm

Flyttfirma.nu är valet om du vill ha en flyttfirma i Stockholm

Flytta tryggt och billigt med en flyttfirma som lever upp till de krav på professionalism som du har rätt att ställa. Vi på Flyttfirma.nu har en jämförselsetjänst som verkligen kommer till sin rätt när det gäller flyttar i Stockholmsområdet som är en av norra Europas största marknader. När konkurrensen om dig som kund är så stor har du extra mycket att vinna på att ta in anbud från flera aktörer. Flyttar i Stockholmsområdet kan innebära krånglig logistik då det inte är världens lättaste stad att köra lastbil i. Satsa på flytthjälp från proffs och glöm inte att det blir mycket billigare med rutavdraget.

Så här hittar du rätt flyttfirma i Stockholm

Det är viktigt med en bra försäkring när du flyttar ditt bohag och när du väljer en flyttfirma i Stockholm som anslutit sig till vår tjänst är du skyddad mot olyckor. Vi på Flyttfirma.nu tipsar bara om flyttfirmor som har alla nödvändiga yrkestrafiktillstånd. En annan fördel med vår tjänst är att vi gör det lätt för dig att hitta en flyttfirma med stor lokalkännedom. Du kan spara både tid och pengar på att välja en flyttfirma i Stockholm som vet hur man tar sig fram på platsen transporten går till, eller från. Olika stadsdelar kan innebära olika utmaningar. I innerstaden, i Gamla stan och på Söder är det till exempel svårt att parkera ett stort ekipage.

Vi hjälper dig med olika typer av flyttar

Oavsett om ditt företag byter adress i samma stadsdel, eller om ni är en familj som ska flytta till ett annat land, så kan du få hjälp hos oss på Flyttfirma.se. Många flyttfirmor i Stockholm är inriktade på särskilda typer av flyttar, andra klarar det mesta. Att du har så många flyttfirmor att välja mellan är en stor frihet. Du kan flytta allt det enkla själv för att spara pengar och sedan ta hjälp med extra tungt gods och tilläggstjänster som flyttstädning och packning.

Förbered dig så får du ett bättre pris från flyttfirmor i Stockholm

När du använder tjänsten här på Flyttfirma.nu är det viktigt att du förberett dig och kan lämna ett ett bra underlag till de flyttfirmor i Stockholm som vill vara med och konkurrera om uppdraget. Räkna ut hur många flyttkartonger du behöver och sänk priset på flytten genom att rensa bort alla saker du inte behöver. Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att ta det första steget mot en väl genomförd flytt!

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer