Flyttfirma Sundsvall

Flytta till Sundsvall – staden mitt i Sverige

Funderar du på att flytta så har du hittat rätt. Vi hjälper dig oavsett om du har för avsikt att flytta från Skönsmon till Stenstan eller om du kommer från en annan stad och hittat drömboendet i Granloholm. En flytt till eller från Sundsvall behöver inte vara ett överväldigande projekt och det finns ingen anledning att be dina vänner om bärhjälp. Vi på Flyttfirma.nu kan hjälpa dig till ett fast och billigt pris. Att hyra professionell hjälp är billigare än de flesta tror.

Trygga norrlänningar med god lokalkännedom fixar din flytt i Sundsvall

De flyttfirmor i Sundsvall som vi anlitar har korrekt tillstånd från Transportstyrelsen och deras bilar är trafikförsäkrade och besiktigade. De har givetvis även ansvarsförsäkring så att du vet att dina saker är i goda och försäkrade händer. Hos oss hittar du enbart flyttfirmor som har bra lokalkännedom och ett gott rykte. Genom att använda en flyttfirma kan du dra av halva arbetskostnaden genom rutavdraget. Vi hjälper dig med det administrativa så du behöver inte skicka in ansökan själv. Du får ett fast pris eller ett löpande pris där du betalar per timme, allt efter ditt önskemål.

Företagsflytt till eller från Sundsvall

Det är inte bara du som privatperson som kan boka flytt i Sundsvall hos oss. Genom portalen kan du förutom en privat bohagsflytt även boka kontorsflytt eller företagsflytt. Oavsett om du vill flytta ditt företag från Sundsvall till en större stad, eller från Sundsvall ut på landsbygden, så hjälper vi dig med det. Du kan till och med boka en utlandsflytt till fast och billigt pris hos oss på Flyttfirma.nu.

God planering ger bästa förutsättningarna för din flytt

För att du ska få ett så rättvist och bra pris som möjligt är det viktigt att du planerar din flytt. Om du förbereder dig väl innan så kommer du att få ett billigare pris. Genom oss kan du få råd och tips om hur du lättast strukturerar processen, eller så köper du en helhetslösning av oss där vi även sköter planeringen. Fråga oss gärna efter en offert för just din flytt. Vi ser till att du får det bästa och mest prisvärda alternativet när du flyttar i Sundsvall. Behöver du hjälp med packning och flyttlådor? Inga problem! Vi kan även hjälpa till med flyttstädning. Använd dig av Flyttfirma.nu, för oss är ingenting omöjligt!

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer