Flyttfirma Vallentuna

Hos oss finns de bästa flyttfirmorna i Vallentuna

Vallentuna har verkligen någonting för precis alla! Här finns både ett stort utbud av butiker för den som är shoppingtokig, och historieälskaren har flertalet intressanta historiska fynd att beundra. Även friluftsmänniskan kommer att trivas i Vallentuna tack vare stadens många sjöar och vackra natur. Vallentuna är också ett paradis för den som tycker om ekologisk mat då här finns en levande landsbygd med flera gårdsbutiker som säljer egenproducerade varor. För att du så fort som möjligt ska kunna njuta av det som staden har att erbjuda låter du en av våra flyttfirmor i Vallentuna ta hand om din flytt. Vi på Flyttfirma.nu erbjuder billig och snabb flytthjälp till ett fast pris åt både företag och privatpersoner.

Vi tar fullt ansvar för din last

Det absolut viktigaste för våra kunder är att deras egendom förblir oskadd mellan de olika flyttadresserna. För att vi ska kunna garantera detta så samarbetar vi endast med seriösa och lokala flyttfirmor i Vallentuna. Innan vi inleder samarbete med en flyttfirma så kontrollerar vi att de har korrekt yrkestrafiktillstånd utställt av Transportstyrelsen. Firman måste också försäkra och ta fullt ansvar för lasten genom hela flytten, samt ha god lokalkännedom om Vallentuna och dess omgivningar.

Dessa typer av flyttar kan våra flyttfirmor i Vallentuna utföra

Ingen flytt är för stor eller för liten för att du ska kunna ansöka om flytthjälp från våra flyttfirmor i Vallentuna. De kan hjälpa till med att transportera båten till båtplatsen och de kan organisera din kontorsflytt när du har hittat nya lokaler på Smidesvägen. De kan till och med hjälpa dig att flytta hela ditt bohag till London om du så önskar. Det är idag främst privatpersoner som kontaktar oss när de vill ha hjälp med bohagsflyttar. Men självklart så kan både företag, föreningar och privatkunder vända sig till oss när de behöver en privatflytt, företagsflytt, transport eller utlandsflytt.

Möjlighet att ansöka om flyttjänster

Visste du att våra flyttfirmor i Vallentuna kan anlitas för mycket mer än att bara bära och transportera din egendom? Om du önskar hjälp med packning, flyttstädning och möbelmontering så kan du få det inkluderat i flyttfirmornas offerter. På vår hemsida får du alltid fram kostnadsfria offerter med ett billigt och fast pris på din flytt. Detta gäller oavsett storlek på flytten och oavsett hur långt det är mellan de olika flyttadresserna. Hör av dig till oss redan nu för att komma i kontakt med den bästa flyttfirman i Vallentuna för just dig.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer