Flyttfirma Västerås

Få flytthjälp till ett fast pris när du anlitar en flyttfirma i Västerås

Kom ihåg att packa med cykeln när du anlitar en flyttfirma i Västerås via oss. Västerås är nämligen en av Sveriges mest cykelvänliga städer. Tillsammans sträcker sig cykelbanorna hela 380 km. Därför är det enkelt att ta cykeln till jobbet oavsett om du bor i Själby, Barkarö eller på Björnö. Tack vare stadens harmoniska atmosfär och dess närhet till Stockholm så är det många som flyttar till Västerås. För att flytten ska gå så smidigt och snabbt som möjligt så är det vanligt att både företag och privatpersoner anlitar oss som flytthjälp. Som privatperson har du även möjlighet att begära 50 % avdrag på arbetskostnaderna genom rutavdraget.

Vi hjälper dig att komma i kontakt med en professionell flyttfirma i Västerås

Ingen tycker om att packa, flyttstäda och flytta tunga möbler, så varför inte låta oss ta hand om det i flyttprocessen? Vi granskar varje enskild flyttfirma i Västerås noggrant innan vi påbörjar ett samarbete med dem. Därför vet vi att alla våra samarbetspartners har godkända tillstånd från Transportstyrelsen för att få frakta last. De tar också fullt ansvar för kundens egendom och ser till att ingenting i lasten går sönder, försvinner eller blir stulet när du flyttar till eller från Västerås.

Flyttfirma.nu hjälper dig att flytta både inom och utanför Sverige

Vi har skapat flera olika flyttjänster som passar både för företagare och privatpersoner. Du kan till ett fast pris anlita oss för bohagsflyttar, företagsflyttar och utlandsflyttar. Oavsett som du ska flytta till en annan stad i ett annat land, eller bara vill ha transportera din nya åkgräsklippare mellan ett par kvarter i Västerås, så gör vi detta till ett billigt pris. Idag flyttar vi mest åt privatpersoner eftersom vi hjälper dem att ansöka om rutavdraget. Dock så har fler och fler företag börjat anlita oss för kontorsflyttar till och från Västerås.

Anlita en flyttfirma i Västerås via oss och få ett billigt och fast pris på flytten

När du ansöker om flytthjälp via vår hemsida så är det bra om du anger så mycket information som möjligt om flytten. Detta för att flyttfirmans offert ska bli korrekt. Vi anlitas oftast av kunder som vill slippa hyra transport och bära tunga möbler och flyttkartonger. Men vi har även billiga och bra priser på flyttstädning, packning och montering av möbler för dig som hellre vill lägga tid på annat än flyttning. Ring oss redan idag så ska vi berätta mer om vad en flyttfirma i Västerås kan hjälpa dig med.

Flytta från

Våning 0

JAG HAR ÄVEN SAKER PÅ VIND
JAG HAR ÄVEN SAKER I FÖRRÅD/GARAGE

Flytta till

Våning 0

JAG VILL FLYTTA SAKER TILL VIND
JAG VILL FLYTTA SAKER TILL FÖRRÅD/GARAGE

Lådor och möbler

JAG HAR SPECIALMÖBLER (piano, vapenskåp, kassaskåp, kristallkrona etc)

Extratjänster

Är du intresserad av någon av följande extratjänster?

Köpa godkända flyttlådor
Magasinering
Flyttstädning
Packhjälp

Datum för flytt

LÄGG TILL FLER DATUM

Flytt kommer genomföras på ett av de angivna datumen. Fler tillagda datum ökar chansen att hitta en ledig firma.


Dina uppgifter

Movon AB lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.
Jag godkänner

Ännu snabbare hjälp med din flytt?

Ange ditt personnummer här för att underlätta RUT-avdrag!

Fortsätt utan personnummer